In privinta caror oameni credeti ca a~ti putea face discriminari?


vineri, 8 ianuarie 2010

Am elergie la curve dar si la barbatii porci


Curva e adevarata fata a femeilor aflate in cazuri extreme, ceea ce imi arata ca orice femeie poate face asta daca ajunge sa nu aiba ce a avut si nu accepta traiul greu…depinde de nivelul de disperare al acesteia.
Daca intrebi barbatii despre femei, vor spune ca toate sunt curve, daca intrebi femeile despre barbati, vor spune ca toti sunt porci. E un mic/mare razboi intre doua tabere.

Toti barbatii sunt ai dracului de ocupati. Desi sunt ocupati, au timp de femei. Desi au timp de femei, nu prea ii intereseaza de ele. Desi nu prea-i intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei. Desi tot timpul au una langa ei, tot timpul se mai dau si la altele. Desi se mai dau la alta/altele, se enerveaza daca femeia cu care sunt ii paraseste. Desi femeia cu care sunt ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac (si tot se mai dau la altele).Sunt convinsa ca in lumea asta exista si barbati si femei speciali dar trebuie doar descoperiti.

Un comentariu:

  1. nu cred ca toate femeile cred despre barbati ca sunt porci,asa cum nu cred ca toti barbatii cred despre femei ca sunt curve.Depinde ce experiente a avut fiecare..

    Despre curve..Urasc femeia care e curva desi nu se prostitueaza..

    Succes cu blogul :)
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere