In privinta caror oameni credeti ca a~ti putea face discriminari?


vineri, 8 ianuarie 2010

Sa facem cunostiinta cu barabatul perfect


Cand suntem mici visam la Fat Frumos: inalt, blond si cu un cal alb in garaj. In adolescenta suspinam in secret cand ii vedeam pe baietii populari din liceu. Pe masura ce ne maturizam, cresc si pretentiile noastre de la partenerul de viata.
Astept ca macar o persoana sa imi scrie cum este baiatul,respectiv barbatul ideal in viziunea ei.

4 comentarii:

  1. exista barbati perfecti?? sau femei perfecte??

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Consider ca fiecare persoana si`a imaginat barbatul raspectiv femeia perfecta si poate ca au intalnit~o deja,asta depinde de asteptarile fiecaruia.Poate chiar si u ti~ai imaginat vreodata portretul femeii perfecta pentrutine si poate ca nu ai exclus toate defectele si asteptarile tale nu sunt imposibile asa ca mult succes....:P.

    RăspundețiȘtergere
  3. tu cum iti inchipui barbatul perfect?

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze ca nu am mai raspuns dar sincer nu am mai intrat pe blog pentru ca am avut probleme care m~au retinut.
    In legatura cu intrebarea despre barbatul perfect,eu consider ca nu este greu de gasit pentru ca nu sunt o fire pretentioasa si nu cer imposibilul.Barbatul perfect trebuie sa aibe si defecte pentru ca altfel intrevine monotonia si se spune ca cea mai dulce e impacarea iar daca ai langa tine un om fara defecte(ceea ce nu exista)nu apar micile divergente.Imi plac tachinarile si micile conflicte pentru ca fac parte din viatza si asa se diferentiaza oamenii atat prin trasaturi fizice dar si prin caractere.Daca toate femeile ar cauta barbatul perfect atunci totul va avea ca final SINGURATATEA.

    RăspundețiȘtergere