In privinta caror oameni credeti ca a~ti putea face discriminari?


vineri, 8 ianuarie 2010

Femeia perfecta doar pt partenerul sau

-Femeia ideala trebuie sa fie sociabila si placuta de cei din jur. Cu alte cuvinte, ar trebui sa fii comunicativa, glumeata si sa vrajesti pe toata lumea prin simpla ta prezenta. Iar daca prietenul tau primeste si laude referitoare la tine atunci e perfect. Va fi foarte mandru ca are alaturi o femeie fascinanta si dorita de ceilalti barbati!

-Un barbat isi doreste libertate. Chiar daca te iubeste mult, din cand in cand el simte nevoia sa stea cu prietenii lui la o bere. Poate nu iti convine, dar nu-i refuza aceasta placere. De asemenea, nu-l stresa cu prea multe telefoane si mesaje. S-ar putea sa nu-i convina si sa se simta sufocat.

-Surprinde-l. Un barbat nu se va plictisi niciodata langa tine daca il suprinzi mereu. In loc sa-l bombani ca vrea sa se uite la meci cu baietii mai bine ii faci o surpriza si ii cumperi un bax de bere pentru seara cea mare.

-In ceea ce priveste sexul, ei isi doresc sa fii salbatica, pasionala, timida, cu alte cuvinte sa fii mereu alta. Fii creativa si scapa de rutina din dormitor: gaseste cele mai interesante pozitii si cele mai cool locuri pentru a face sex.

Cu rabdare si ambitie, chiar daca nu devii femeia ideala, cu siguranta te vei transforma in femeia perfecta pentru partenerul tau. Si la fel de sigur, el va aprecia eforturile pe care le depui pentru a-i fi mereu pe plac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu